3

Billigare linser genom Pricerunner

Tänkte dela med mig av ett litet student-protip för andra som också köper sina linser online. Man kan spara in rätt så stora summor genom att hoppa lite mellan olika leverantörer, men inte minst genom att ta sig in på siter som säljer linser på rätt sätt.

Många erbjuder stora rabatter och kampanjer om man kommer in på deras sida genom bland annat Pricerunner. Har själv sparat in tusentals kronor nu genom att alltid ”ta mig in på rätt sätt” innan beställning. Det är skitenkelt, bara ge er in på Pricerunner och sök på det märke av linser ni brukar ha. Välj sedan sidan som har bäst pris och beställ, ofta kan man i kassan där se hur mycket rabatt man fått genom att ha tagit sin in och lagt sin beställning genom Pricerunner – vilket vid litet större beställningar som sagt kan vara många hundralappar.

* Ser nästan ut som detta är reklam för Pricerunner, så är inte fallet – det är ett jäkla bra spartips helt enkelt!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.