0

Begravning

Hej.

Ja den här helgen har väl vart mindre rolig, var på mormors begravning igår. Var väldigt fint alltihopa och många som kom för att säga ett sista farväl. Efter det bjöd vi hem de närmsta släktingarna på begravningsfika, tror vi hamnade på en 20+ innan alla var här.

Nu är det snart måndag igen, med föreläsningar, samt seminarium på tisdag. Har inte hunnit få någonting gjort, tycker det är så svårt att komma igång och sitta och plugga när man har massa personer omkring sig så man inte kan fokusera. Aja får ta tag i det ikväll då om jag kan.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.