0

Allt hänger på kemin

Tjena på er!

Jaha då har ännu en vecka invigts, en vecka full av jobbiga prov bland annat. Värst av dem är nog kemiprovet vi har på Onsdag, molräkningar, kemiska bindningar, radioaktivitet och mycket mer ihoptryckt på ett prov som kommer pågå i ca 2 timmar, härligt. Sen var det ju det där med att plugga också. Tog hem saker över helgen för att sätta mig ned och verkligen plugga på, men, kom som vanligt annat emellan och det blev inget av. Så jag tog med mig böckerna hem idag igen efter skolan för att sätta mig och plugga. 19:00 satte jag mig vid datorn för att skriva på den, nu är klockan 23 och jag har inte öppnat boken som ligger bredvid skärmen än, damn u internet.

Funderade på att gå och se I Am Legend snart, har hört mycket bra om den, och den ser onekligen väldigt bra ut också, Will Smith brukar ju vara helt okej så, får väl se då om det blir till helgen och i sånna fall med Sofia då :).

Men nu ska jag nog fundera på att sova, upp klockan 5 igen för ännu en givande rolig underhållande skoldag! Eller nått liknande … hursomhelst, hörs vi snart igen!

Vacker bild på landskap

Mvh Robert Roos

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone