0

Allt hänger på kemin

Tjena på er!

Jaha då har ännu en vecka invigts, en vecka full av jobbiga prov bland annat. Värst av dem är nog kemiprovet vi har på Onsdag, molräkningar, kemiska bindningar, radioaktivitet och mycket mer ihoptryckt på ett prov som kommer pågå i ca 2 timmar, härligt. Sen var det ju det där med att plugga också. Tog hem saker över helgen för att sätta mig ned och verkligen plugga på, men, kom som vanligt annat emellan och det blev inget av. Så jag tog med mig böckerna hem idag igen efter skolan för att sätta mig och plugga. 19:00 satte jag mig vid datorn för att skriva på den, nu är klockan 23 och jag har inte öppnat boken som ligger bredvid skärmen än, damn u internet.

Funderade på att gå och se I Am Legend snart, har hört mycket bra om den, och den ser onekligen väldigt bra ut också, Will Smith brukar ju vara helt okej så, får väl se då om det blir till helgen och i sånna fall med Sofia då :).

Men nu ska jag nog fundera på att sova, upp klockan 5 igen för ännu en givande rolig underhållande skoldag! Eller nått liknande … hursomhelst, hörs vi snart igen!

Vacker bild på landskap

Mvh Robert Roos

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.