0

Alla Hjärtan, Mycket, Mer och Lovets Början

Hej på er,

Var ett tag sen nu igen tyvärr sen jag bloggade. Vet inte varför men, blir bara så när man hr mycket att tänka på, skola, och massa mer, man hinner helt enkelt inte med allting, och ofta, för ofta är det bloggen som får lida för detta. För den delen så hade det kunnat bli så att bloggen upphört helt från och med 28 Februari, det var extremt nära att den skulle släckas ned då, p.g.a att jag inte förnyat domänen och hade stor tveksamhet till om jag skulle göra det också. Inte för att stänga ned bloggen helt då, det kanske var fel ord, men robertroos.eu:s tid skulle vara över, och istället skulle jag lagt den på robertroos.se. Men istället blev det för ca 2 minuter sen efter en VISA transaktion, förnyelse på domänen, och jag kommer nu att stanna minst ett år till!

Ja det har vart en rätt intressant tid senaste tiden. Alla hjärtans dag och efterföljande dagar präglades mest av att vara med Sofia :) typ bästa dagarna på hela vintern eller nånting. Det som inte vart fullt lika underbart är alla matte och kemiprov som har haglat den senaste tiden tycker jag. Grymt mycket att ta in på kort tid, och Matte B kursen går i rasande fart. Som tur är så känner jag att även om jag inte är en entusiast över matten, förstår den och klarar av den rätt bra, och det är ju det som räknas.

Dessutom har nu äntligen mitt intresse för webbdesign börjat återvända på riktigt! Till exempel idag, även fast jag inte tänkt säga det, så satt jag och skissade på en ny design till Roosweb.se. Jag vet inte än hur det blir, den har en del problem, sen så, ja, den känns inte som en nöjessida, har nästan för professionel design för det, men kom igen. En av huvudsakerna med Roosweb är att det ska vara lite annorlunda, både design, men även till innehållet mot t.ex. Lunarstorm, Playahead och liknande. Nu är ju sidan lång, och då menar jag långt ifrån ens närheten ett sådant stort community, men man måste ju börja någonstans, och jag kan lova. Ideérna finns i mitt huvud, det gäller bara att få tid och ork att sätta dem i verket.

Imorgon ska vi ha friluftsdag, men jag kommer inte vara med p.g.a sjukdom. Istället ska jag vara med Sofia, vilket i och för sig innebär att jag måste gå upp lika tidigt som vanligt om vi ska hinna med nått, men jag lovar, jag skulle kunna vara vaken i tre dygn för att träffa henne nu ;)

Ska bli roligt med ännu ett år, eller det kan man ju inte säga då denna domänen vart tom ända fram tills Oktober eller nått, men endå. Vi hörs snart igen!

Fin bild 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.