0

2001: A Space Odyssey

Nästa steg i processen att få upp lite snygga tavlor på väggen hemma, efter bland annat en tavla modell större med Interstellar, blir givetvis en med 2001: A Space Odyssey. Dock fanns det inte så många bra bilder i posterformat att få tag på, de flesta verkar vara inskannade gamla posters, med kvalité därefter.

Hittade en jag gillade tillslut, som var i dåligt skick dock. Men nöden har ingen lag, gav mig på ett försök till att restaurera den och tycker att slutresultatet blev riktigt bra. Nu ska den iväg till print bara och ram fixas.

Om någon annan vill ha bilden framöver så maila eller kommentera här så kan jag skicka den, då upplösningen är såpass hög är filstorleken därefter ~200MB.

Före

2001-poster-old

Efter

2001-PosterSmall

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.