2

Wolfenstein

Ja das ist sehr gut meine Jugend!

Äntligen har nya Wolfenstein kommit. Kommer ihåg hur man som liten tyckte att Return to Castle Wolfenstein var både läskigt, spännande och roligt, något som även nya Wolfenstein verkar vara. Man kastades direkt in i lite acton iaf och hade ingen lång seg tutorial om hur man gör allt, bara det viktigaste presenterad i en bra story. Precis som det föregående man spelade om och om, eller mot varandra som mindre. Verkar lovande, har spelat ca en timme nu och en hel del har redan hänt. Värst vad spelande det blev den här helgen, från inget på superlänge till 2 spel på en och samma helg haha.

Tvätten står och går i tvättstugan, en hel del handdukar, tröjor, jeans med mera som behövde tvättas, får se när jag får tid att tvätta mig själv innan sovdags bara. Det här är nog även sista bloggningen för idag, natti!

Wolfenstein

Wolfenstein

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Riktigt skoj spel. Jag håller på att testa det också. Det är egentligen inte min typ av spel, men ändå är det riktigt roligt.

  • Ja verkligen, nej håller med, spelar nästan inte alls längre överlag, men det här är ju en klassisk serie man måste spela bara haha. :)