2

Wolfenstein

Ja das ist sehr gut meine Jugend!

Äntligen har nya Wolfenstein kommit. Kommer ihåg hur man som liten tyckte att Return to Castle Wolfenstein var både läskigt, spännande och roligt, något som även nya Wolfenstein verkar vara. Man kastades direkt in i lite acton iaf och hade ingen lång seg tutorial om hur man gör allt, bara det viktigaste presenterad i en bra story. Precis som det föregående man spelade om och om, eller mot varandra som mindre. Verkar lovande, har spelat ca en timme nu och en hel del har redan hänt. Värst vad spelande det blev den här helgen, från inget på superlänge till 2 spel på en och samma helg haha.

Tvätten står och går i tvättstugan, en hel del handdukar, tröjor, jeans med mera som behövde tvättas, får se när jag får tid att tvätta mig själv innan sovdags bara. Det här är nog även sista bloggningen för idag, natti!

Wolfenstein

Wolfenstein

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.