5

Vilken lång dag!

Usch jag hatar måndagar!

Eller i alla fall denna Måndag. Började med att man hade svårt att somna så att den totala sovtiden hamnade på runt 3 timmar. Efter det försov jag mig och vaknade kvart i 8. Drack lite yoghurt ur paketet, kastade mig på cykeln och iväg till skolan för att skriva ett religionsprov jag hade behövt träna en hel del mera på. Gick okej i alla fall tror jag blev då en del skrivet.

Sedan till lunch, korv! Jag hatar korv. Så dagen blev inte den bästa direkt, men som tur var så bjöd Friends på en kanelbulle och festis iaf under sista lektionen haha, något att få i sig.

Imorgon är det tandläkaren efter skolan som står på listan över att göra. Inte roligt men ett måste antar jag, suck.

Lite segt med bloggandet under helgen, men en hel del som behövdes göras och efter en aktiv månad förtjänade jag en liten liten paus eller hur?

Engelskafilmen är snart färdig, jag väntar bara på att få den sista scenen inlagd på datorn så jag kan sätta in den i resten av filmen sedan kommer den upp på YouTube och presenteras på Fredagens lektion, skönt att vara av med det sen!

Ska kanske bege mig till biografen imorgon och se ”Flickan Som Lekte Med Elden” också med Lilli, första filmen i Millenium serien var bra iaf, precis som boken. Får se om andra delen är det nu också.

Hörs imorrn!

Blomma

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.