0

Vart på LAN och så blev mamma ett år äldre

Call of Duty 2 är ett riktigt kul spel att köra på lan tycker jag. Vi är några som har kört lan förut och varje gång så blir det att man kör CoD 2 efter en stund igen. Jag vet inte varför men det är ett sånt där lyckat spel som man kan spela om och om igen utan att man tröttnar på det. För er som inte vet så är det ett andra världskriget spel som utspelar sig …. hmm jag under andra världskriget. Sen så körde vi lite old school spel som Age of Empires, Starcraft, och mycket mer. Kul var det i alla fall och det är gärna en sak man gör om igen.

Morsan fyllde år idag också så vi har käkat nån mysko chokladtårta, frågan på om den var god…nja jag gillade den inte alls, och farfar såg väl grön i ansiktet ut, men pressade fram ett trevligt leende och sa att "JA den här var jättegod!". Hrm jovisst tänkte jag för mig själv. Sen har det väl vart rätt mycket fok här också, tror jag har bryggt 40 liter kaffe eller nått snart. Nu ska jag i alla fall hitta på nått att göra på datan. Vet inte vad ännu men nått kommer man väl på. Så ha det så bra alla så hörs vi av snart igen.

 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.