0

Vart på LAN och så blev mamma ett år äldre

Call of Duty 2 är ett riktigt kul spel att köra på lan tycker jag. Vi är några som har kört lan förut och varje gång så blir det att man kör CoD 2 efter en stund igen. Jag vet inte varför men det är ett sånt där lyckat spel som man kan spela om och om igen utan att man tröttnar på det. För er som inte vet så är det ett andra världskriget spel som utspelar sig …. hmm jag under andra världskriget. Sen så körde vi lite old school spel som Age of Empires, Starcraft, och mycket mer. Kul var det i alla fall och det är gärna en sak man gör om igen.

Morsan fyllde år idag också så vi har käkat nån mysko chokladtårta, frågan på om den var god…nja jag gillade den inte alls, och farfar såg väl grön i ansiktet ut, men pressade fram ett trevligt leende och sa att "JA den här var jättegod!". Hrm jovisst tänkte jag för mig själv. Sen har det väl vart rätt mycket fok här också, tror jag har bryggt 40 liter kaffe eller nått snart. Nu ska jag i alla fall hitta på nått att göra på datan. Vet inte vad ännu men nått kommer man väl på. Så ha det så bra alla så hörs vi av snart igen.

 

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone