2

Uppdatering på RobertRoos.se

Hej igen!

Satt och pillade lite på min portfolio medans Sofia är på väg, är lite obeslutsam om bakgrunden dock, ska jag ha bara en välidgt mörkgrå ton som på ett tidigare inlägg, eller ska jag mer ha som på denna bilden, få det att se ut som jorden under gräset i loggan? Lämna gärna en kommentar om det!

RobertRoos.se förslag 3

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.