0

Uppdatering av bloggen

Jag tror det är dags igen nu för en uppdatering av bloggen, layout och funktionsmässigt. Var lite över två år sedan något senast hände (förutom lite smådetaljer här och där), och det börjar märkas att såväl design som funktioner halkat efter en hel del – för att inte tala om, buggar ur då och då. Dessutom är målet något litet mera nedskalat och responsivt att sedan själv spinna vidare på.

Som tur är kör jag bloggen på en WordPressinstallation så själva övergången till något nytt bör inte vara alltför dryg, rent tekniskt är det inga problem. Men det är ju det där med tiden också. Tänkte ett tag överge WordPress till fördel för Ghost som ser extremt lovande ut. Men avvaktar nog med det fram till att allt känns riktigt stabilt och redo. Ghost är värt att spana in i alla fall så gör det!

Vi får se, något nytt bör dyka upp inom kort i alla fall!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.