0

Uppdaterar Roosweb för fullt!

Tjena på er!

Har under dagen, eller mest nu kvällen uppdaterat Roosweb. Ska göra det för fullt under denna helgen, både lite till kod, men mest till design. Som ni kan se så har jag fixat till forumet rejält nu, och ska bara fixa till där man läser svaren nu också så det ser bättre ut. Men innan jag kan göra det måste jag bestämma mig. Ska jag behålla 900pixlars designen nu, altså den bredden, eller ska jag byta den mot en ny färdig bredare design http://www.roosweb.se/RWWIDE/ ? Är osäker på detta så säg gärna vad du tycker också! Imorgon ska jag fortsätta piffa till communityt och hade tänkt fokusera på profil, klotterplank, forum, communitystarten då. Men först, sova.

Nice effekt

Ha det så bra!
Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone