0

Uppdaterar Roosweb för fullt!

Tjena på er!

Har under dagen, eller mest nu kvällen uppdaterat Roosweb. Ska göra det för fullt under denna helgen, både lite till kod, men mest till design. Som ni kan se så har jag fixat till forumet rejält nu, och ska bara fixa till där man läser svaren nu också så det ser bättre ut. Men innan jag kan göra det måste jag bestämma mig. Ska jag behålla 900pixlars designen nu, altså den bredden, eller ska jag byta den mot en ny färdig bredare design http://www.roosweb.se/RWWIDE/ ? Är osäker på detta så säg gärna vad du tycker också! Imorgon ska jag fortsätta piffa till communityt och hade tänkt fokusera på profil, klotterplank, forum, communitystarten då. Men först, sova.

Nice effekt

Ha det så bra!
Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.