1

Trevligt, mindre trevligt, jobbigt och mer jobbigt

Hej igen!

Ja det här veckoslutet har vart intressant. Det har faktiskt hela veckan vart om jag ska vara ärlig. Veckan började bra. Träffade Sofia och kände att, ja det är faktiskt skönt att åka tillbaka till skolan igen och träffa alla. Skolan börjar och jag träffar alla och saker återgår direkt till det normala. Andra dagen i skolan känns precis allting som vanligt. Vi sitter i vår basgrupp och jobbar som vanligt och går på lektioner och gör det vi ska. Skämtar, har kul och gör klart saker vi inte hann med innan jullovet. Det var också sista veckan i basgruppen, eftersom nu på Måndag kommer den splittas och vi ska bilda nya grupper. Visst det är väl bra att man får umgås med fler än 6 stycken i klassen, eller jobba med hela tiden. Men samtidigt tycker jag att vår grupp vart väldigt bra och jag vet inte, jag hoppas att nästa grupp kommer bli det också.

Veckan slutade också bra. Eller till viss del. Var med Sofia igen i Fredags och det är alltid lika underbart att vara med henne, bästa människa jag träffat. Men efter hon åkt hem och jag sätter mig ned vid datorn för att prata på MSN lite får jag reda på en sak om en person som får det att känns som man fått en smäll i ansiktet och blivit huggen i ryggen av en Rambokniv. Känner mig besviken på personen och förstår inte hur den tänker.

Men som sagt, förutom det har veckan vart bra och jag hoppas att vi imorgon med nytt schema och nya basgrupper kommer att påbörja ännu en bra vecka, och termin. Vi får helt enkelt se hur det blir. Ha det så bra alla!

The Empire

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.