0

Tränar och städar

Hej!

Har börjat ta tag i det där med träningen igen. Blev för dyrt att gå på gymmet ett tag och det märks nu hur snabbt man kommer av sig igen. Men fick häromdagen tag i en träningscykel, så tänkte att varför inte. Har vart helt perfekt med den, varva pluggandet med ett par timmars konditions och styrketräning och allt hemma utan att behöva betala för ett dyrt gymkort. Visserligen skulle jag dock föredra gymmet igen, men vet också att pengar kommer behövas till sommaren med flytt och allt vad det innebär. Så något får tyvärr gå bort. Men som sagt, känns skitskönt att ha lite saker hemma nu att träna med i alla fall!

Passade på att rensa lite garderober och annat i förrgår också. Man drar ju på sig en massa, som sen bara blir att ligga där i mörkret, inklämt. Så sorterade ut ett par kassar med saker, samt en stor kasse med kläder som jag tänkte mina syskon skulle få dela på, om det finns något där de vill ha. Är ju absolut inget fel på kläderna, men vissa växer man ur och vissa passar inte bara in längre. Om inte annat är de ju perfekt för dem som kläder att ha på sig hemma eller liknande. Om de inte vill ha något så får jag väl ta en vända förbi Myrorna och lämna dem till välgörenhet annars då, alltid är det någon som behöver dem.

Stötte på dagens i-lands också under städningen, att garderoberna är för små. Jag hoppas att de i nya lägenheten sen är bra mycket större och bättre placerade för att hänga upp kläder i och snabbt se vad som är vad. Som det är nu, går de ihop som i ett ”L”, i 90grader alltså. Så när man hänger kläder i hörngarderoberna åker vissa långt in i mörkret och blir svåra att komma åt haha. Som sagt, dagens i-landsproblem.

Nu ska jag fortsätta med plugget och ni får ha det bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.