0

Time Magazine

Hej igen!

Hittade en bra sida (http://www.studentprenumerationer.se/) där man fick lite extra rabatt på prenumerationer. Så passade på att ta en åresprenumration på tidningen TIME. Riktigt bra tidning tycker jag med ett nytt nummer varje vecka. För er som inte vet vad det är, så tar tidningen upp de större händelserna i världen och ofta också fördjupar sig i dessa på ett sätt man inte ser i de vanliga dags och kvällstidningarna.

Finns en onlineupplaga också även om den är bra mycket fattigare på innehåll än magasinet självt. Ni finner den på (http://www.time.com).

TIME Obama

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.