0

Tidningsbutiken

Hej!

Jag brukar ta en prenumeration på en tidning då och då, alltid kul med något annat än kurslitteratur som dimper ned i brevlådan. Tog en senast idag t.ex. ”Illustrerad Vetenskap Världens Historia” som såg riktigt intressant ut. Brukar beställa mina prenumerationer genom Tidningsbutiken.se, ett tips för er andra som söker bra erbjudanden. Tror det finns runt 600 tidningar att välja bland, så bara att ge sig in och kika direkt!

För övrigt är julemånaden snart här. Första advent har redan passerat och dagarna går i rasande takt mot julafton själv. Det känns skönt att få en liten paus över juldagarna från skola och plugg, men samtidigt så väntar ju en tenta direkt efter ”ledigheten” så tyvärr lär det bli att ta med sig en bunt kurslitteratur hem över julen trots allt. Dessutom bör svaren på vårens kurser börja dyka upp snart på Studera, jag är rätt övertygad om att jag kommer in på det jag vill, men samtidigt kan man aldrig vara säker förrens svaret kommer upp där. Det ska bli skönt att från och med nästa höst läsa på ett program så att man slipper dessa ansökningar till lösa kurser. Kul och bra att kunna läsa det man vill, men i längden ska det bli skönt att slippa bry sig om nya ansökningar till CSN och Studera resten av livet, förmodligen iaf, jag tror inte man behöver det under ett 4 – 5 år långt program iaf?

Men tills dess, dags att ta itu med dagens arbete!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.