0

Tiden – Döda Tiden

Tid

Den har det friskt tagits död på igår och idag. Efter Lilli åkt hem (hon var här i Tisdags och vi hade megamys!) så satte jag mig ned och öppnade Premiere. Sedan har jag oavbrutet sedan dess, läst massa tutorias, guider, tips, trix och så vidare, för att en gång för alla ta steget från det förbaskade movie maker, och bli lite mer, pro eller vad man ska säga ;). Nej men kunna göra en bättre film.

Detta främst då en reklamfilm för Bytesale ska göras, och den kan inte göras och se B-ig ut, jag menar vi kommer vända oss till en relativt erfaren grupp av användare, och dom kommer inte faschineras av movie maker direkt. Är inte helt klar med allt jag ska lära mig, har kvar att lära mig grunderna i ljud och färg med mera, men när jag äntligen är klar med det, ska jag sätta mig ned o se vad jag kan göra.

Att tillägga är att samma process kommer göras med After Effects, suck. Verkligen drygt att lära sig allt, men gud vad man kommer att ha nytta av det.

Utöver att nörda Premiere, så har jag även vart ute och fotat lite. Har inte vart mitt väder, men testade lite olika objektiv och saker, så blev riktigt nöjd med flera av bilderna tillslut! Snöade lite idag också, så var ute då med, men var bara typ en bild som blev bra, aja.

Riktigt trött nu, ska sova, sen upp imorgon och lägga golv på utbyggnaden, sen åka tillbaka till Borlänge (förmodligen). Sen får vi se vad som händer på Fredag! :) Natti på er!

 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.