0

The mp3 är borta fan :O

Tjena,

Happ har spenderat halva kvällen med att leta efter min älskade mp3, men antar att den blivit stulen på Helix eller nått :@ fan vill verkligen ha den ju, finns inget bättre när man är ute o går, gymmar eller vad som helst. Aja. Har vert en rätt vanlig skoldag inte mycket att säga om den direkt. Kom hem, lagade lite kycklingpytt och ägg, sen somnade jag i soffan ett par timmar, innan jag just kom på tragedin med min mp3 :'(

Imorgon är det prov i Matte C – Prov 2, får se om jag gör det eller skjuter upp det som allt annat som rör matte och fysik. Har verkligen kommit in i en svacka i dom ämnerna, får aldrig tid eller motivation för dom två, jag tycker om skolan o alla andra ämnen, men inte dom två då jag känner att dom inte ens kommer gynna mig i framtiden.

Funderar på att starta en "på-sidan-om" blogg, om musik, eller snarare, där jag slänger in musikvideos osv. Skulle vara rätt avslappnande och kul, men får se då! :D Har iaf en bra låt här även om jag tycker musikvideon är väldigt väldigt lam haha. Ha en bra kväll så hörs vi imorn!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.