0

The mp3 är borta fan :O

Tjena,

Happ har spenderat halva kvällen med att leta efter min älskade mp3, men antar att den blivit stulen på Helix eller nått :@ fan vill verkligen ha den ju, finns inget bättre när man är ute o går, gymmar eller vad som helst. Aja. Har vert en rätt vanlig skoldag inte mycket att säga om den direkt. Kom hem, lagade lite kycklingpytt och ägg, sen somnade jag i soffan ett par timmar, innan jag just kom på tragedin med min mp3 :'(

Imorgon är det prov i Matte C – Prov 2, får se om jag gör det eller skjuter upp det som allt annat som rör matte och fysik. Har verkligen kommit in i en svacka i dom ämnerna, får aldrig tid eller motivation för dom två, jag tycker om skolan o alla andra ämnen, men inte dom två då jag känner att dom inte ens kommer gynna mig i framtiden.

Funderar på att starta en "på-sidan-om" blogg, om musik, eller snarare, där jag slänger in musikvideos osv. Skulle vara rätt avslappnande och kul, men får se då! :D Har iaf en bra låt här även om jag tycker musikvideon är väldigt väldigt lam haha. Ha en bra kväll så hörs vi imorn!

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone