0

Tavelfetish

I lägenheten igen!

Skönt det. Min tavelfetish fortsätter, har vart hemma och hämtat upp de tavlor jag trodde jag hade med mig för ca 2 år sedan. Det visade sig att de hängde kvar på väggen i mitt gamla rum. I alla fall är de nu uppsatta här på lägenhetsväggarna och ser mycket bra ut. Konstigt vad ett par tavlor kan göra för hemtrevligheten egentligen, ser mycket trevligare och bebott ut tack vare dem.

Imorgon väntar ännu en vecka med skola, som tur är så ser dock schemat för iår helt okej ut, imorgon har jag bland annat estetisk verksamhet, psykologi och svenska C om jag inte minns fel. Alla dessa ämnen är ju roliga så, inget negativt med att gå upp i tid imorgon. Innan dess dock så ska jag avnjuta två långa avsnitt av Mad Man senare ikväll! Dessutom om jag hinner, sätta senaste avsnittet av serien True Blood på nedladdning, beror på om 720p releasen är uppe eller inte!

Bilden som bifogas idag är den som kommer lämnas in imorgon till Estetisk.v projekt 1 ”Konstverk i naturen”. Tycker den blev riktigt trevlig, speciellt med den lilla mannen vi fick med på bilden. Inget på bilden är manipulerat mer än att kontrasten är aningen ökad samt att den är klippt och vänd mot sig själv 2 gånger.

Ha det bra!

The man in the tree

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.