0

Tack så mycket Telia!

Sovmorgon!

En oönskad sådan också. Vaknade väldigt långt efter den tid jag egentligen skulle upp idag. Var väldigt förvirrad och funderade över hur jag kan ha vaknat och stängt av larmet sedan lagt tillbaka mobilen på andra sidan lägenheten igen. Fattade verkligen inget, förrens jag satte mig ned framför Aftonbladet och fick se att telia haft något strul med nätet, som resulterat i att tiden i mobilen ställt om sig. Vilket i sin tur lett till att larmen stängts av på alla mobiler med telia och automatisk tidszoninställning!

Som tur var så hade jag inte många lektioner idag iaf, men ändå, de som har viktiga möten eller kanske flygningar att passa då? Helt sjukt att dom kan ställa om mobilen utan att mobilen ens ber en att bekräfta det först eller något! Aja, en dag till waste men man ska väll trots allt inte klaga på en sovmorgon.

Roll harder!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.