0

Ta det lugnt i jultrafiken

Hej!

Ja detta är väl mera en uppmaning än ett riktigt inlägg. Men alla ni som ska ut och resa i denna kyla och snöoväder, ta det lugnt. Det är inte hela världen om du kommer fram till Sälen två timmar senare än väntat. Eller om du inte tar dig ned till Stockholm på utsatt tid. Det är bättre att det blir en julklapp mindre än ett liv mindre.

God jul!

Trafikolycka

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.