0

Sverige i EU

Ja!

Äntligen fått sista tentan rättad så skolan kan rapportera in poängen till CSN så man kan ansöka om studiebidrag till vårterminen. Är ett riktigt krångel det där, hade 2 kurser med tentor som inte var rättade, men nu fick jag äntligen resultatet på kursen ”Sverige I EU” om svensk och europeisk politik med andra ord, där jag skrev VG (högsta betyg) som pricken över i:t haha. Det betyder att 3/4 kursers tentor är rättade vilket är tillräckligt, spelar ingen roll om sista kursens tenta tar ett halvår att rätta. Skönt!

Får hoppas nu bara att det går snabbt för Högskolan Dalarna att skicka in poängen till CSN, har inte fått någon utbetalning sen före jul. Så just nu börjar det bli lite kärvt snart om inte pengarna kommer väldigt snart! Förstår inte riktigt hur de tänkt på CSN när de utvecklat detta nya system, det är ju ett jädra krångel, till hösten ska jag dock söka för ett år i taget istället för ett halvår, vilket jag hoppas sätter P för det här problemet.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.