1

Storstädning och mopeptur i kylan

Tjena!

Jaha då har ännu en dag gått, idag med en storstädning bland annat. För att varva av lite med den en moppetur på 3 mil i regn och kyla, halvt ihjälfrusen innan man kom hem. Men men jag överlevde *Säkert till en dels besvikelse * och har jobbat vidare med Roosweb under kvällen. Så vad har hänt där då? Nja jag håller på med lite nya funktioner till communityt och fixar buggar med mera, ett jobb som aldrig tar slut. Fick även reda på att jag inte vann designtävlingen på HTMLSidan idag, lite tråkigt men glad att jag fick bra många röster i alla fall, tack alla som röstade på mitt bidrag!

Jag satt just och funderade på om det var dags att börja skriva lite artiklar igen. Inte bara om webbutveckling men även annat, eftersom denna bloggen inte bara är för webbutveckling som ni kanske märkt, utan den handlar om precis det jag känner för att skriva. Så med andra ord kan ni förvänta er en artikel om nånting som passar inom Nöje till Roosweb här snart. Självklart som vanligt så publicerar jag artiklar jag skriver här först, innan jag publicerar dom efter 24H på nån mer sida.

Nej ska kolla på ett avsnitt av Scrubs nu och försöka säga hej åt Edvin, har saknat honom hehe, en riktigt bra vän :) Vi hörs som vanligt!

En blomma.

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Hur fasen har jag kunnat missa detta inlägget?
    Aja du är en riktigt bra kompis du också Robert… ;)