1

Storstädning och mopeptur i kylan

Tjena!

Jaha då har ännu en dag gått, idag med en storstädning bland annat. För att varva av lite med den en moppetur på 3 mil i regn och kyla, halvt ihjälfrusen innan man kom hem. Men men jag överlevde *Säkert till en dels besvikelse * och har jobbat vidare med Roosweb under kvällen. Så vad har hänt där då? Nja jag håller på med lite nya funktioner till communityt och fixar buggar med mera, ett jobb som aldrig tar slut. Fick även reda på att jag inte vann designtävlingen på HTMLSidan idag, lite tråkigt men glad att jag fick bra många röster i alla fall, tack alla som röstade på mitt bidrag!

Jag satt just och funderade på om det var dags att börja skriva lite artiklar igen. Inte bara om webbutveckling men även annat, eftersom denna bloggen inte bara är för webbutveckling som ni kanske märkt, utan den handlar om precis det jag känner för att skriva. Så med andra ord kan ni förvänta er en artikel om nånting som passar inom Nöje till Roosweb här snart. Självklart som vanligt så publicerar jag artiklar jag skriver här först, innan jag publicerar dom efter 24H på nån mer sida.

Nej ska kolla på ett avsnitt av Scrubs nu och försöka säga hej åt Edvin, har saknat honom hehe, en riktigt bra vän :) Vi hörs som vanligt!

En blomma.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.