0

Spelhösten verkar helt okej i alla fall

Hej hej,

Satt och läste i PC-Gamer idag om spelhösten. Nu är det ju så att 80% av tiden jag sitter framför en dator så skriver eller programmerar jag, 10% kollar jag på film eller serier och 10% spelar jag, så jag är ingen spelnörd så, men gillar endå att lira lite, t.ex lirar jag Battlefield 2142 och Two Worlds just nu. Men ett spel jag blev sugen på när jag säg en trailer på den medföljande DVD'n till PC-Gamern var Crysis, det ser riktigt riktigt bra ut, grafiken, fysiken och känslan ser ju underbar ut, sen så kommer det ju rätt snart också! Ett till spel är Call of Duty 4, CoD 2 var riktigt bra och jag hoppas att CoD 4 är minst lika bra, fast det inte utspelar sig under andra världskriget mera.

Imorgon är det dags att återvända till skolan igen. Dock känns det även lite roligt då nya skolan verkar toppen :). Enda nackdelen är att jag bor en bra bit från gymnasiet så jag måste upp klockan 6 och kommer hem runt 17, lite smådrygt, men vadå, skolan är ju super (se tidigare inlägg eller kolla taggen "Helix"). Så nu ska jag fika lite, kanske fixa en liten sak med Roosweb, sen lägga mig i tid för en gångs skull…

Vi hörs av snart igen!

Crysis, verkar riktigt bra

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.