0

Spelhösten verkar helt okej i alla fall

Hej hej,

Satt och läste i PC-Gamer idag om spelhösten. Nu är det ju så att 80% av tiden jag sitter framför en dator så skriver eller programmerar jag, 10% kollar jag på film eller serier och 10% spelar jag, så jag är ingen spelnörd så, men gillar endå att lira lite, t.ex lirar jag Battlefield 2142 och Two Worlds just nu. Men ett spel jag blev sugen på när jag säg en trailer på den medföljande DVD'n till PC-Gamern var Crysis, det ser riktigt riktigt bra ut, grafiken, fysiken och känslan ser ju underbar ut, sen så kommer det ju rätt snart också! Ett till spel är Call of Duty 4, CoD 2 var riktigt bra och jag hoppas att CoD 4 är minst lika bra, fast det inte utspelar sig under andra världskriget mera.

Imorgon är det dags att återvända till skolan igen. Dock känns det även lite roligt då nya skolan verkar toppen :). Enda nackdelen är att jag bor en bra bit från gymnasiet så jag måste upp klockan 6 och kommer hem runt 17, lite smådrygt, men vadå, skolan är ju super (se tidigare inlägg eller kolla taggen "Helix"). Så nu ska jag fika lite, kanske fixa en liten sak med Roosweb, sen lägga mig i tid för en gångs skull…

Vi hörs av snart igen!

Crysis, verkar riktigt bra

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone