0

Sömnlös innan avresan

Jag borde ju insett att en taskig dygnsrytm, i kombination med lite för mycket kaffe och lite resfeber skulle resultera i en sömnlös natt inför avfärd. Men jag får väl helt enkelt försöka sova på tåget och flygen.

Blir hämtad av taxi om ett par timmar och påbörjar då färden ned mot Arlanda, för att sedan åka vidare därifrån till Heathrow och tillslut efter ett byte landa i Glasgow. Det ska bli roligt och komma iväg på något nytt och lämna Sverige för en vad jag tror i alla fall, längre period.

Kommer förmodligen att slänga upp en hel del från resan och tiden där framöver sen, skulle tippa på att Instagramaktiviteten kommer att vara mycket god också.

Som Alex och Sigge säger: HÄJ!

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.