0

Sommarlov

Hej på er!

Det var ju som vanligt en tid sedan nu. Men återigen har senaste tiden vart mer än stressig, ett år av inte alltför hög skolanda, har satt sina spår och sett till att man haft överdrivna mängder skolarbeten kvar till sista veckorna. Men det ljusnade på slutet och nu ser alla betygen riktigt bra ut. Ska bli skönt i 3:an med UF året redan klart med mera. Ska försöka att bara fördjupa mig så mycket jag kan i samhällsorienterade ämnen.

Sommarlovet är alltså här nu, om man kan kalla vädret vi fått för sommarväder. Men jag antar att det här är bara lugnet före stormen – den globala uppvärmningen bokstavligen slår ju in över vårt land *ironi* *ironi*. Nej vi kan nog inse att media blåst upp det hela precis som med så mycket annat, självklart står vi inför ett problem, men inte i den grad media fått det att bli.

En hel del massa musik blir det i sommar igen, Falu Rockstad är precis avklarad, kommer kanske upp lite bilder därifrån senare, nästa vecka väntar Peace & Love, härligt! Hoppas bara att min nya regnparkas inte kommer få lov att användas lika flitigt som förra året. Jag tycker vi utför en samlad soldans till Ra och hennes vänner, de kanske hör oss.

Återkommer mer igen, ville bara informera om att bloggen lever och kommer fortsatt att göra det!

Trevlig sommar!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.