0

Som skogen döljs av träden

Hej på er,

Senaste veckan har verkligen bara flygit iväg. Tycker inte att lektioner och liknande ens vart krävande, och ämnen som datorkunskap och webbdesign är ju mer en lång rast på ett par timmar, i och med slutexameringen i PHP (som jag inte ens kodar med annars) är jag klar med allt jag ska vara klar med i början av år två då den kursen är slut. Blir mycket IBARB framöver med andra ord, för er som inte vet vad det är så är det kortfattat att man får jobba med vad man vill, eller behöver jobba med. Vi hade Kemiprov också som gick sådär, tycker att vi har haft för kort tid på oss, och att dom pressar ihop allting för mycket med prov hit, prov dit, ta bara som det att vi har matteprov imorgon, på en Måndag. Det innebär ju att man måste plugga över helgen, och vem har tid för det?

Fredagen & Lördagen spenderade jag med Sofia här hemma, och kollade på film och sådant, alltså två dagar som bara flög iväg dom med. Filmen jag såg var I Am Legend, en riktigt bra film med Will Smith. Handlar om ett virus som har tagit död på nästan hela jordens befolkning. Dom som blir infekterade blir vandrande arga monster som bara är ute efter en sak, föda. Verkligen en sevärd film måste jag säga, både bra action, budskap, sorglig och eftertänksam. Så gå och se den idag på bio tycker jag om du är sugen på en bra film!

Lördagskvällen spenderades med att mest lyssna på massa musik och klicka omkring på internet. Börja läsa upp lite i forum och liknande som jag helt efter i sommras nästan inte vart aktiv i. Som sagt, har haft en längre paus från webbutvecklingen, främst på grund av tidsbrist, men även bristande intresse. Något Roosweb.se fått lida för, men nu (som jag snart kommer till) kanske en lösning är påväg.

Idag har jag nämligen vart i Borlänge, som vanligt då. Men inte gjort något jag gör varje dag. Jag har nämligen vart och tittat på en fin etta mitt i centrala Borlänge, måste säga att första intrycket bara när man såg området och huset var väldigt bra, och inte blev det sämre när man öppnade dörren och klev in. Ett fint badrum med duschkabin och allting, sen stora garderober och förvaringsutrymmen, sovalkov med drapperi sen själva rummet då som var välskött, ljust och fint med 2 fönster och en fransk balkong. Ett litet kök på det sen som var lika fint det, större än jag trott det skulle vara var det också. Nu återstår bara att ringa imorgon och säga att jag ska ha den, och hoppas på att jag får den också. Tydligen står jag först i kön på den i alla fall, så det bådar ju gott! Kommer verkligen bli en befrielse att kunna flytta hemifrån, visst jag är 16, snart 17, men att bo där jag bor, helt bortkopplad från stadslivet, är faktiskt, och har aldrig vart något för mig. Jag vill ha folk runt mig, kunna gå på stan och ha nära till allt och alla. Nått som lägenheten skulle fixa helt. Håll tummarna för mig!

Det var nog allt för idag, så får se imorgon nudå om jag får den, i sånna fall så kanske jag flyttar redan till nästa helg. Det betyder även en frånvaro från både Roosweb, bloggande med mera då jag inte kommer ha tillgång till internet (förmodligen) direkt. Men jag svarar så snabbt på mail och liknande jag mottar på webmaster@roosweb.se

Ha det så bra alla!

Vackert landskap

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.