0

Sol

Härligt, äntligen en varmare sommardag.

Tycker faktiskt att det vart lite av en bristvara den här sommaren, hittills. Absolut har det vart ett par fina dagar då och då, men inte någon långvarig värmebölja direkt – utan mest sol varvat med regn och kalla sommarkvällar. Känns typiskt svenskt att sitta och gnälla över vädret, hade det vart värmebölja ute nu hade säkert inlägget handlat om hur förbaskat jobbig den vart och snälla gud när ska det regna!?

Har vart kattvakt i snart en vecka också, något som vart en blandning mellan ångest och gos. Ångest när vår katt busar med den vi vaktar, de far fram som en orkan genom lägenheten – gardiner, prylar och allt flyger omkring dem. Gosig när de både somnar i ens knä eller springer runt benen och jamar i jakt på mat.

Kattvakt

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.