0

Söker litet tidsfördriv

Hej!

Tenta om en timme,  inget vidare alls. Men som sagt så ska jag i alla fall ge det en chans såklart och se hur långt det går. Är ju trots allt ett ämne jag känner mig hemma på till viss del redan i alla fall.

Skulle vilja haft tag i något nytt roligt spel att fördriva en kväll eller två med, när det är -20 ute och lusten att gå ut är lika med noll. Helst skulle det ha vart något till GUI:et enklare, men med en bra story. Funderade på att införskaffa  mig något i ”peka-klicka” genren, men skulle där gärna haft något mera ”spännande” än Sam & Max, o liknande. Broken Sword liknande eller för att inte tala om Syberia liknande hade vart perfekt.

Såg på tal om spel att Cataclysm släppts nu. Själv ser jag inte det roliga med vare sig WoW eller andra MMORPG:s, men vi gillar väl alla olika antar jag. Undrar dock hur elevnärvaron kommer att se ut ett tag framöver på skolorna i världen haha.

Nej, kaffe och lite mera kaffe, sen igång med tentan.

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone