0

Söker litet tidsfördriv

Hej!

Tenta om en timme,  inget vidare alls. Men som sagt så ska jag i alla fall ge det en chans såklart och se hur långt det går. Är ju trots allt ett ämne jag känner mig hemma på till viss del redan i alla fall.

Skulle vilja haft tag i något nytt roligt spel att fördriva en kväll eller två med, när det är -20 ute och lusten att gå ut är lika med noll. Helst skulle det ha vart något till GUI:et enklare, men med en bra story. Funderade på att införskaffa  mig något i ”peka-klicka” genren, men skulle där gärna haft något mera ”spännande” än Sam & Max, o liknande. Broken Sword liknande eller för att inte tala om Syberia liknande hade vart perfekt.

Såg på tal om spel att Cataclysm släppts nu. Själv ser jag inte det roliga med vare sig WoW eller andra MMORPG:s, men vi gillar väl alla olika antar jag. Undrar dock hur elevnärvaron kommer att se ut ett tag framöver på skolorna i världen haha.

Nej, kaffe och lite mera kaffe, sen igång med tentan.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.