0

So much time have passed

Ja det har det verkligen gjort sedan jag senast bloggade.

Känns som jag verkligen bara inte har haft tid att blogga, alltid något nytt som kommer emmelan, eller att man sitter där sent på kvällen och är just precis lite för trött för att blogga. I alla fall så tänkte jag att det var dags nu, när jag har lite tid över, Söndagen den 6 April 23:09.

Det har hunnit passera ett helt påsklov indeed. Har hänt rätt mycket under lovet, vart på konsert, vart i Rexbo, vart med Sofia både här och där, varrt på samtal om företag, börjat på företagen och massa mer. Tänker inte ens försöka att gå in på detaljer, och ärligt så tror jag inte att det är något som intresserar dig heller. Eller inte bara för att jag skriver för att det ska vara intressant. Jag skriver lika mycket för att dokumentera och ha någon slags "dagbok". Vilket visar sig är rätt svårt när man inte skriver varje dag.

Funderar därför på att göra det till en vana, att loggar jag in på bilddagboken och delar med mig där, ska jag i alla fall minst göra samma sak här framöver.

Det har just vart helg då, en stilla helg hemma i Rexbo framför min systers dator. Japp framför henne då jag märkte när jag anlände här att laddaren till min skoldator låg kvar, just i skolan. Trevlig och härligt, älskar när sånt händer och man inte kunde få ett dugg gjort över helgen som var menat att göras. Aja får väl jobba på desto mer under veckan, frågan är bara hur jag ska hinna med allting. Har massor att göra, och så lite tid att plugga på. Antar att Måndag, Tisdag, Onsdag kommer bli tre dagar dominerade av att misslyckas med pluggning då jag har massa annat för mig då. Men mer om det imorgon.

Jag har också saknat Sofia sjukt mycket den här helgen, blev liksom bara så avsnörpt snabbt i Fredags när jag skulle till tandläkaren, och båda var trötta och jag somnade i soffan innan hon gick, lite sömndrucken upp och pussade henne innan hon gick mot skolan, och jag mot haga för att ta bussen till Insjön och tandläkaren, som ja, förövrigt gick väldigt bra.

Jag känner också ett desperat behov av pengar. Inte för att jag är fattig så att jag lider, men mer att jag vill ha pengar att köpa lite kläder för, lite nya våriga kläder och helst en jacka jag har sett på H&M också. Får väl se hur det blir, men hoppas i alla falll på att kunna handla det under veckan, om inte så får jag väl vänta tills nästa vecka när jag vet att lite pengar dimper ned på kontot.

Nu ska jag i alla fall packa ihop för idag och sova, men vi hörs snart igen!

Coke

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.