2

Snön vräker ner ju!

Tjena,

Herregud. När man vaknade imorse vräkte snön ner o de kändes som att man skulle frysa ihjäl vid bussen. Aja det var varmt o skönt på bussen i alla fall. Happ idag vad har hänt då, hmm ja det har vart ännu en vanlig skoldag bara, vi har påbörjat brobygget vi ska gra i tekniken, vi ska bygga en bro som ska tåla så mycket vikt som möjligt. Byggarna är Jag, Jennie, Gisnby och Jocke. Kommer bli skitbra … okej vi får väl se i alla fall.

Hmm vad mer. Nja faktiskt ingenting, har vart en vanlig värdelös dag o nu måste man gå o förbereda debatten vi ska hålla imorgon. Vi har ju blivigt tilldelade en varsin energikällegrupp, ex. Kärnkraft med mera, sen ska varje grupp imorgon debbatera om varför just deras energikälla är så bra. Jag o Ginsby har Geotermisk Energi, jag tycker inte ens skiten är intressant. Men aja, betygen vill man ju ha i alla fall.

Så vi hörs väll snart igen! <3

Gummiankan

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.