2

Snart tillbaka till Borlänge igen

Hej igen,

Har börjat bli rätt aktiv med bloggandet igen nu sen jag fick lov, man hinner med så mycket mera man vill göra när man inte har skolan som hänger över en precis hela tiden. Idag har jag gjort lite allt möjligt, vart ute mest och hållit på, men även vart i Insjön lite, där jag träffade en gammal kompis som nu bor i Kiruna. Annars har dagen inte vart speciellt … speciell. Det är så på det här stället, det händer inte direkt mycket, och jag längtar efter att förhoppningsvis kunna åka tillbaka till Borlänge imorgon, och kanske om jag hinner, även ta bussen vidare förbi och hälsa på Sofia :). Får väl se om jag hinner, annars får jag väl ha en arbetskväll med programmerande o grejjs.

Förresten, har jobbat vidare med nya designen idag till Roosweb, tycker att den ser fräsch och snygg ut, eller den är ju långt från klar, har en halv sida klar ungefär i PS och HTML form då, men jag vill göra nått speciellt med den, och det är svårt. Får väl se hur det går, Mootools och Ajax hoppas jag på kommer att göra sidan bra mycket snyggare.

Nej nu var det inte så mycket mer att säga idag, ni får ha det bra så hörs vi!

Landskap

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.