2

Snart tillbaka till Borlänge igen

Hej igen,

Har börjat bli rätt aktiv med bloggandet igen nu sen jag fick lov, man hinner med så mycket mera man vill göra när man inte har skolan som hänger över en precis hela tiden. Idag har jag gjort lite allt möjligt, vart ute mest och hållit på, men även vart i Insjön lite, där jag träffade en gammal kompis som nu bor i Kiruna. Annars har dagen inte vart speciellt … speciell. Det är så på det här stället, det händer inte direkt mycket, och jag längtar efter att förhoppningsvis kunna åka tillbaka till Borlänge imorgon, och kanske om jag hinner, även ta bussen vidare förbi och hälsa på Sofia :). Får väl se om jag hinner, annars får jag väl ha en arbetskväll med programmerande o grejjs.

Förresten, har jobbat vidare med nya designen idag till Roosweb, tycker att den ser fräsch och snygg ut, eller den är ju långt från klar, har en halv sida klar ungefär i PS och HTML form då, men jag vill göra nått speciellt med den, och det är svårt. Får väl se hur det går, Mootools och Ajax hoppas jag på kommer att göra sidan bra mycket snyggare.

Nej nu var det inte så mycket mer att säga idag, ni får ha det bra så hörs vi!

Landskap

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • fialill hehe!

    hahah ajax,moontools….whaaaat? :( ajax är väl ett diskmedel? robert roos, webdesignerN<3

  • Hahaha :D det är bara en förkortning på ett programmeringsspråk ;) … sen får det en att låta smart också så därför jag skrev det .. öhm ;) haha :* Lillis <3