0

Snart november

Hej!

Ja det är värst vad tiden går snabbt. Snart är det november och då står det inte på innan julen är här.
Skolan tar mycket tid nu, som alltid. Jag funderar över när man egentligen kommer få den där riktiga fritiden igen, efter pensionen? När man nått den slutliga vilan?

Hursomhelst kan man ju bara gör det bästa av situationen och fortsätta kämpa på.

Under denna kurs har vi jobbat mycket med de olika politiska systemen, samt jobbat i grupp med en presentation om en mindre underökning. Min grupp, om 2 personer då, jobbade med mänskliga rättigheter i Israel respektive Iran. Intressant och givande. Nu under nästa vecka är det dags för tenta igen, toppenkul, speciellt när man under denna tid förut skulle haft höstlov haha.

Något som piggar upp lite är i alla fall att jag sålt iväg min stationära dator, ska köpa en ny och bygga ihop asap.
Har dessutom en ny laptop också, då den gamla plötsligt bara gav upp.

Ni får ha det så bra så länge!
Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.