0

Smörgåstårta, ljus på graven o Crysis

Hallå hallå,

Happ har vart i Falun hela dagen idag, farfar fyllde år så halva släkten var där och firade han. Inte det roligaste direkt att sitta instängd i en lägenhet med bara vuxna, men det var ju god smörgåstårta i alla fall. Efter det så var vi ute och åkte omkring i Falun o Borlänge, innan vi tillslut åkte till Farmors grav o tände ett ljus där då det är alla helgona helgen.

Men nu är man hemma igen altså. Spelade lite Crysis idag också, laddade hem demot och är väldigt nöjd med hur spelet blev tillslut. Grafiken var grymt snygg och jag kunde köra allting maxat på min stationära i alla fall, tyvärr hade jag inte Vista på den så DX10 fick man aldrig testa, men men, får väl installera vista på nån partition sen då och testa när man skaffat fullversionen av spelet :)

Annars den här kvällen har jag fördrivigt tiden med musik och musikvideos, allt möjligt, sabaton, rihanna, techno, ja precis allting har spelats i winamp, jag gillar ju egenteligen mest hårdrock, men har samtidigt inte nått emot "radiomusik" heller. Jaja, eftersom jag inte har så mycket intressant att säga idag så får det räcka här med en bild på den smarriga smörgåstårtan, ha det så bra alla! <3

Den gode smorgastarte ;)

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.