1

Slaskväder, geggamojja, svinkalt o tråkigt, välkommen till hösten 2007!

Tjena på er,

Happ jag har nämt det förut att hösten är här, men jag kan ju inte säga att vintern är här kan jag? Visst igår kom det ett patetiskt försök på snö, men det förvandlades snart till en sörja på marken följt av ett skyfall av regn resten av natten. Är det inte mysko egenteligen? Som jag minns det när jag var mindre (och jag är bara 16), så hade det vart snö ute nu, det brukade ju vara snö aldeles efter älgjakten jämt annars. Men jag klagar egenteligen inte, jag hatar vintern…

Annars idag då? Förutom gegga, svinkallt ute med mera så har vi vart ute o fixat lite med saker inför vintern, tagit upp båten, städat av gården lite med mera, sånt där tråk som man inte vill göra, men som måste göras endå. Fast det är endå rätt skönt att sitte såhär när det börjar bli mörkt ute o känna sig lite halvtrött, känns rätt mysigt nu när det är halloween tider och allt.

Men men, annars har jag inte mycket mer att säga idag, ska sätta mig o kolla lite på Adobe Spry Framework nu o se om jag fattar nått, vem vet, kanske om ni har tur att en artikel om det dyker upp. Men tills dess får ni ha det bra! <3

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.