1

Slaskväder, geggamojja, svinkalt o tråkigt, välkommen till hösten 2007!

Tjena på er,

Happ jag har nämt det förut att hösten är här, men jag kan ju inte säga att vintern är här kan jag? Visst igår kom det ett patetiskt försök på snö, men det förvandlades snart till en sörja på marken följt av ett skyfall av regn resten av natten. Är det inte mysko egenteligen? Som jag minns det när jag var mindre (och jag är bara 16), så hade det vart snö ute nu, det brukade ju vara snö aldeles efter älgjakten jämt annars. Men jag klagar egenteligen inte, jag hatar vintern…

Annars idag då? Förutom gegga, svinkallt ute med mera så har vi vart ute o fixat lite med saker inför vintern, tagit upp båten, städat av gården lite med mera, sånt där tråk som man inte vill göra, men som måste göras endå. Fast det är endå rätt skönt att sitte såhär när det börjar bli mörkt ute o känna sig lite halvtrött, känns rätt mysigt nu när det är halloween tider och allt.

Men men, annars har jag inte mycket mer att säga idag, ska sätta mig o kolla lite på Adobe Spry Framework nu o se om jag fattar nått, vem vet, kanske om ni har tur att en artikel om det dyker upp. Men tills dess får ni ha det bra! <3

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Edvin

    Mysig att klafsa runt i geggan då ;)
    Och jag håller med dig håll inne vintern till den 20:e december när man slutar skolan, snön kan man endå inte ha kul med under skoltid…