0

Skriva en rubrik

Hej hej!

Ja det har vart en rörig vecka som vanligt, en massa plugg och stress. Men aja avslutades skönt på Fredagen i alla fall med Lilli :) <3 .. det känns som att min tid för att blogga som jag så satsade på under sommaren har helt kommit av sig, jag tror att jag måste börja avvara just dom där 10 minuterna (minst) till att blogga lite mer varje kväll iaf. Jag satt just och funderade på om jag som alla andra, lite för sent ska a'la – fjortis eller nått, inhandla ett par Koss – Porta Pro, helt enkelt för att det är så sjukt bra ljud i dom. Dessutom kostar dom inte en helt förmögenhet längre, ska nog kika förbi Elgiganten eller nått i veckan om jag har pengar!

Nej jag känner mig inte far to intressant just nu så lika bra att önska er godnatt!

 

Why so serious?

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.