0

Skriva en rubrik

Hej hej!

Ja det har vart en rörig vecka som vanligt, en massa plugg och stress. Men aja avslutades skönt på Fredagen i alla fall med Lilli :) <3 .. det känns som att min tid för att blogga som jag så satsade på under sommaren har helt kommit av sig, jag tror att jag måste börja avvara just dom där 10 minuterna (minst) till att blogga lite mer varje kväll iaf. Jag satt just och funderade på om jag som alla andra, lite för sent ska a'la – fjortis eller nått, inhandla ett par Koss – Porta Pro, helt enkelt för att det är så sjukt bra ljud i dom. Dessutom kostar dom inte en helt förmögenhet längre, ska nog kika förbi Elgiganten eller nått i veckan om jag har pengar!

Nej jag känner mig inte far to intressant just nu så lika bra att önska er godnatt!

 

Why so serious?

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone