0

Skoputs

Bestämde mig för att trots att inte vinterskorna är några av kvalité (värme framför allt i Norrland) putsa dem lite under förmiddagen.

Det är fantastiskt vad lite rengöring med en trasa, skokräm i rätt nyans och en omgång av skoborsten kan göra med till och med ett par budgetskor som fått slitas rejält under vintern. Från att ha vart grådaskiga till att få en skinande yta igen och se ut som nya. En behandling som jag måste försöka komma ihåg att genomföra regelbundet även för dessa framöver. Även om de inte kommer att hålla lika länge som ett par i bättre kvalité så lär de i alla fall få behålla lite av sitt utseende under levnadstiden.

Bild tagen med mobilen så kvalité därefter, man ser dock i alla fall skillnaden på den vänstra där putsningen påbörjats i jmf med den högra ännu oputsade skon.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.