0

Skolan

Hej hej,

Är i skolan just nu, har just slösat bort en IBARB i principen, hade ingen lust att arbeta med tyska, som är det enda egentliga ämne jag hade något att ens gör något i just nu. Istället satt jag med programmeringen och höll på fast jag kan det. Men men, nya applikationer kan man ju alltid testa att bygga ;). Ska förmodligen ned och gymma efter skolan en stund, ordentligt. Ska ju "hem" över helgen, så kommer ju inte kunna åka ner dit då direkt ett par timmar. Aja, ska ändå bli skönt att få komma hem o vara med familjen ett tag.

Var med Sofia igår också, vi skulle plugga, och det gjorde vi också, lite i alla fall, annars gjorde vi mest allt förutom det. Som vanligt! Men mys i alla fall som attan <3 Vi firar för övrigt 11 månader idag!

Ha det så bra!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.