0

Skolan har börjat

Så nu har den dragit igång igen.

Idag har första skoldagen vart på schemat (haha). Var väl som vilken första-dag-i-skolan som helst, träffa alla efter lovet, inte ha något att göra utan mest lyssna på de nya lärarnas presentationer och ja, installera sig i det nya klassrummet vi blivit tilldelade. Humoristiskt nog så har lokalerna döpts om, och detta till ett schema som ser ut som olika förteckningar och mutationer av svin och fågelinfluensan haha …

Tandläkaren imorgon, sen förmodligen iväg och köpa en cykel efter det, behövs verkligen.

Skulle ha införskaffat ett gymkort för läsåret också, helt perfekt att ha gymmet 100m från skolan, bara att gå dit på eftermiddagen. Får se när man kan skrapa ihop kronorna bara.

Rum

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.