0

Skolan har börjat igen

Tjena på er!

Ja nu är jullovet slut, eller egenteligen igår var lovet slut men var för trött för att blogga då. Tycker skolan har börjat helt okej i alla fall. Vi har mest jobbat med lite saker vi inte hann klart med innan jullovet den här veckan, men även börjat gå vidare. Nästa vecka ska vi även byta basgrupper. Det är altså en grupp man sitter i som samarbetar med varandra. Tråkigt då jag tycker vår har vart väldigt bra, men men. Blir att lära känna ännu fler då bara =). Kul var det även att träffa alla igen efter lovet. Jocke, Ginsby, Pettson, Bratt, Marcus … Sofia Lill mest såklart, även om jag träffat henne under lovet också =). det som inte var lika kul dock är att jag har ett matteprov som ska göras imorgon. Tror ni jag har tränat? Nej det har jag inte. Så får bli lite akutpluggning ikväll och på bussen imorgon så kommer det nog gå bra endå.

Har faktiskt inte så mycket mer att säga idag, mer än att, ha det bra så hörs vi snart igen!

Åh sommar och sol =) 

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.