4

Skola, tandläkare m.m

Hej!

Idag har det vart en fullspäckad dag minst sagt, skola som vanligt, sen hem igen en snabbvända, göra lite kaffe och fastna framför uppdrag granskning, sen vidare till Insjön och tandläkaren. Med det avslutat tillbaka till Rexbo och bära brädor, det är fint!

I alla fall så började jag för första gången i mitt liv tveka på vad jag vill läsa efter gymnasiet. Har faktiskt börjat bli lite sugen på att studera vidare till läkare nu istället, saken är bara den att det krävs Fysik B Kemi B och Matte D för att ens uppfylla kraven, sen ett meritvärde på 20.0. Helt sjukt höga krav men la man manken till skulle jag kunna fixa det.

Ska dock ge det lite mer betänketid innan jag bestämmer mig för att läsa kurserna.

Jag har dessutom hunnit med att slå in presenterna till lilli, som kommer förbi imorgon efter skolan. Eller egentligen träffar jag henne innan då hon ska ge mig lite kläder m.m. till skolfotograferingen vi har imorgon. Skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sig osv, för vi ska nämligen ha ett drag-foto. Alltså killarna klär ut sig till tjejer och tvärtom. Aja det ska bli kul iaf, ska helt klart visa vem den hetaste dragqueenen är! ;)

Hörs imorrn!

Hamn

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.