4

Skola, tandläkare m.m

Hej!

Idag har det vart en fullspäckad dag minst sagt, skola som vanligt, sen hem igen en snabbvända, göra lite kaffe och fastna framför uppdrag granskning, sen vidare till Insjön och tandläkaren. Med det avslutat tillbaka till Rexbo och bära brädor, det är fint!

I alla fall så började jag för första gången i mitt liv tveka på vad jag vill läsa efter gymnasiet. Har faktiskt börjat bli lite sugen på att studera vidare till läkare nu istället, saken är bara den att det krävs Fysik B Kemi B och Matte D för att ens uppfylla kraven, sen ett meritvärde på 20.0. Helt sjukt höga krav men la man manken till skulle jag kunna fixa det.

Ska dock ge det lite mer betänketid innan jag bestämmer mig för att läsa kurserna.

Jag har dessutom hunnit med att slå in presenterna till lilli, som kommer förbi imorgon efter skolan. Eller egentligen träffar jag henne innan då hon ska ge mig lite kläder m.m. till skolfotograferingen vi har imorgon. Skönt att slippa tänka på vad man ska ha på sig osv, för vi ska nämligen ha ett drag-foto. Alltså killarna klär ut sig till tjejer och tvärtom. Aja det ska bli kul iaf, ska helt klart visa vem den hetaste dragqueenen är! ;)

Hörs imorrn!

Hamn

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • läkarroos hade ju varit något! haha du kommer vara hetast av alla imorgon ;) <3

  • Carina Nilsson Roos

    Det är väll skönt att använda musklerna ibland, så Du vet om Du har några! :)

  • Hahah ja eller hur, självklart! <3

  • Ja det är skitkul :P