5

Självmordsbombare i Stockholm

Hej!

Jag tror ingen kan ha undgått senaste dagarnas tumult i media angående bomberna i Stockholm. En självmordsbombare som först sprängde sin bil, för att sedan spränga sig själv. Som tur var så måste något gått lite fel när han skulle spränga sig själv, tydligen ska bara en rörbomb av de sex han ska ha haft på sig, gått av. Kanske gick den av lite för tidigt av misstag? Kanske var hans mål att spränga sig själv kring många fler och orsaka flera dödsfall än hans egna? Hursomhelst är det en riktigt antidemokratisk sjuk handling som kommer att skaka Sverige en tid framöver. För detta betyder att nu har vi gått in i fasen där självmordsbombare även finns inom våra egna landsgränser.

Jag noterade också att Aftonbladet var snabba med att publicera en intervju med Islamska Förbundets ledare, där han fördömde attacken och berättade om hur det inte hade något med Islam att göra. Men grattis PK-medierna, det tror jag att vi själva kan klura ut också. Det är inte det allt handlar om heller, utan det finns långt större och djupare problem som växer i vårt samhälle än att se till vilken religion någon tillhör. Problemet är de extremister som använder den för att, ja i det närmsta hjärntvätta någon att verkligen tro på en bunt oskulder i himlen efter att ha sprängt sig själv i Allahs namn. Och dessa extremister existerar inom alla religioner i princip, om än i annan form. Vi får inte glömma att vi har en hel del former av kollektivt hjärntvättande inom den kristna delen också.

Poängen är att jag blir förbannad då på att den politiskt korrekta median ska gå ut med detta, som sagt det är irrelevant.

Jag hoppas nu att vi slipper fler bombningar i landet under jul (och även därefter såklart) så att vi kan få en bättre avslutning på den, än början.

God jul.

Självmordsbombaren Taimour

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
 • Nabil

  Du kommer gilla ett av mina senaste inlägg. No doubts.

 • Pontus

  Blev less på att wulffmorgenthaler låg nere och sökte på vad felet kunde vara när jag hittade din blogg. Intressant och bra blogg måste jag säga! Var med vemod man gick förbi korsningen där självmordsbombaren sprängde sig, i torsdags för lite julklappsshopping kan jag lova..

  Håller helt klart med dig om att PK-medierna är riktigt störande i alla fall..

  • Hej och tack för ditt besök och din kommentar!
   Tack ska du ha, det förstår jag verkligen – måste vara en surrealistisk känsla att veta att någon ett par dagar tidigare sprängde sig till döds där …

   Verkligen, vi kan bara hoppas att det allt större missnöjet mot medier som Aftonbladet i framtiden blir mera påtagligt!

   God jul och ett gott nytt år! :)

 • Pontus

  Bör dock tilläggas att jag har väldigt svårt för din politiska filosofi och inte stödjer den för fem öre. Men det är en helt annan femma…