0

Säter ikväll

Sådär!

Kom till Borlänge igår kväll, riktigt skönt att vara här när man vaknade så man slapp stressa imorse. Min syster skulle nämligen iväg och tävla i längd och höjdhopp under morgonen, något ingen av oss visste hur länge det skulle hålla på.

Nu efter en god frukost och liåte strötittande på dåliga morgon-tv-serier är det dags att börja göra sig iordning. Sofia kommer om en stund också, vi tar tåget upp till Säter runt sex ikväll. Tyvärr glömde jag kameran, jag hoppas bara att den kommer med till Dala-Järna imorgon, annars är det lite halvt förstört. Måste se till att få med rätt zoom-objektiv och grejjer också.

Hörs av senare!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.