1

Russel Brand uppmanar till revolution

Såg att en del politiskt intresserade vänner började länka till ett klipp på YouTube med Russel Brand. Först undvek jag det då jag ärligt talat inte står ut med mannen, tycker han är enerverande och dryg. Men i en stund av tristess så valde jag ändå att klicka mig in på YouTube och se klippet som verkar blivit en viral succé på bara ett par dagar.

Måste säga att jag blev chockartat förvånad över vad som kom ur munnen på honom. Minst sagt otippat och förmodligen ett bevis på att man trots sin förnekelse inför det, har fördomar om andra, men som här t.ex. är så otroligt felaktiga. Se klippet själv nedan, han talar om det politiska läget just nu och vilket enormt behov som finns för förnyelse och revolution på ett eller annat sätt.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone
  • Brobanken

    Det finns kloka människor som har tänkt ut andra sätt att bygga sitt samhälle. Men som hotar det nuvarande samhällssystemet, där bankvärlden i samarbete med partipolitikerna styr våra liv, och därför inte når ut. En sådan är Kalle Gustafson (82 år idag) som redan 1969 presenterade en genial idé: Tidfaktorekonomi: http://www.tidskatt.se