0

Roosweb Version 2.1 Nästan Klar

Hejsan igen!

Det går snabbt mellan blogginläggen idag, men det är för det är så mycket som händer hela tiden! Just nu är det såklart Roosweb Version 2.1 som är i hetluften och jag ska berätta lite hur läget ligger till med den just nu. Den har vart under utveckling ett tag nu, meningen var att den skulle komma till Hösten p.g.a att jag lär mig asp.net med mera och skulle ta lite då och då. Men så har jag jobbat på oavbrutet i flera dagar, veckor för att kunna släppa den av ett par skäl. Första är att 27 Augusti börjar jag skolan igen, gymnasiet i Leksand, vilket kommer innebära tidsbrist att utveckla. Därför vill jag ha ut sidan främst nu, men sen också att jag har jobbat mycket på att sidan ska "uppdatera sig själv" att medlemmarna mer ska bli sidan. Varför det nudå? Jo jag har extremt mycket på gång, och vill satsa på ASP.NET 2.0 C#. Därför håller jag på med en ny sida, den första i sitt slag i Sverige, och har helt enkelt inte tiden att driva 5 -6 sidor själv.

Roosweb Version 2.1 kommer altså bli 100% mer interaktiv än föregångaren 2.0 och minst sagt före 1.0. Sidan har fått en uppiffning i designen också för att passa bättre och ge lite mer lugn än vad den rosa färgen gjorde, även om den var läcker. Dock kommer jag att ha en diskussion om detta i det nya forumet som kommer i och med Version 2.1 om dom vill ha nya designen eller återgå till den "gammla" rosa. Vi får helt enkelt se!

Nu ska jag bara börja göra iordning för Version 2.1 på servern, hade planerat en serverflytt, men denna blir inte av nu förren i Maj/Juni 2008 p.g.a att servern jag kör på nu fungerar bra endå för Roosweb. Så denna ska nu rensas från skräp efter 2.0. Väntar också på kontakt med moderatorn Edvin innan release.

Vi hörs och ha det så bra alla!

Mvh Robert Roos

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone