0

Rock House och HaVeN

Hej!

Krogen igår var hur kul som helst, HaVeN var riktigt bra och helt klart värda att se. Blev lite senare kväll än planerat, kom hem runt tre halv fyra, men spelar ingen större roll en Lördagkväll. Idag blir det dock att städa lite i lägenheten, har bokat tid i tvättstugan och eventuellt även plugga lite. Alltsiå ingen speciell dag alls. Imorgon är det dags för verkligheten igen och ser inte fram emot den!

Trevlig kväll!

What has been seen ...

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.