0

Rise and Shine

God morgon,

Vaknade för en halvtimme sedan och det var ingen kvar hemma. Skänast på länge att bara få sova ut, även om man känner sig halvdöd endå haha, men men vad hade man då inte gjort 9'o imorse!

Vår vovve Ida kom just hem med mamma från vetrinären, hon har vart hängig ett tag så fick lov att åka o och åka o kolla så det inte var nått allvarligt. Tydligen så hade hon relativt hög feber, så nu är det medskickat hem en stor ask med febernedsättande för djur, så får väl se om hon blir nått piggare, för nu ser hon verkligen dödssjuk ut med sina blodsprängda ögon.

Nu ska jag springa ut på altanen och dricka lite kaffe o ta en macka, men ha det så bra så länge!

Blommor i vår trädgård

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.