0

Riktigt tråkväder gör att man blir överdrivet trött

Tjena på er.

Jaha här sitter jag igen då, framför tv:n som står och går en bit bort med någon barnkanal som syrran lämnat på, tror det är kejsarens nya stil eller vad det var. Nu känns det verkligen att den ljusa tiden är över för gott på bra många månader och att den trista vintern står o trampar på förstukvisten. Ja tråkiga, personligen hatar jag vinter o allt som har med den att göra. Det är mörkt, det är kallt, jag hatar skidor o allt sån där skit också, så som sagt en riktigt tråkig period just nu. Jaja man har ju julen om ett par månader i alla fall som brukar pigga upp lite. Det är mysko, efter julen när det börjar bli ljusare ute så är julen det sista jag längtar efter o tycker att det är skönt att den är över. Men så nu när vintern är i antågande igen och det är lite skumt ute så kommer plötsligt känslan fram igen med julstämning.

Jaja för att släppa det tråkiga vädret en stund. Idag har vi dekorerat klassrummet med ett par hundra ballonger… Ja du läste rätt. Vi hade 90 kr kvar i klasskassan som vi fått av rektorn för att inreda klassrummet med, dom pengarna köpte vi 300 st ballonger för på willys som vi lyckades blåsa upp hälften av innan vi kröp efter golvet sucktande efter syre. Ja, vi kommer fortsätta imorrn igen.


Nu har jag i alla fall precis satt på ett par koppar starkt mörkt kaffe som jag ska sätta mig o dricka medans jag kollar på lite kul program på joost, om det fungerar vill säga. Routern är ju ett riktigt krångelarsel på att blockera just de portar man måste ha öppna … jaja annars får jag väl kolla på kejsarens nya stil då, hursomhelst ska ni ha det så bra! <3

Bild från Norge
 

Mvh Robert

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on RedditShare on TumblrEmail this to someone