0

Restaurang Volos i Östersund

Det är inte ofta jag brukar prata om mat här, men någon gång ska väl vara den första.

Jag och min sambo brukar ibland efter att studiebidraget ramlat in på kontot besöka en billigare restaurang här i Östersund, Volos. Grekisk-inspirerad med en varierande meny som bland annat erbjuder en underbar suflaki. Oftast som student är det dock det billigare alternativet som främst hägrar, pizzorna. Jag tror nog att Volos har utan att överdriva bland Jämtlands godaste pizzor och måste varmt rekommendera dem för någon som passerar Östersund sugen på en billig måltid.

Vi ska faktiskt ut ett sällskap om fyra ikväll där den får inledas med ett besök på ovan nämnda restaurang – förmodligen för att fortlöpa till ett besök på The Bishops Arms.

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.