2

Rån Skola och Alm

3 ord sammanfattar Onsdagen den 23 September!

Till att börja med kan väll inte någon ha undgått rånet som inträffade under morgonen idag? Där ett par rånare landat med helikopter på G4S slagit hål i glaset på glaskupolen, in sprängt valvet, tagit pengarna och sedan flugit iväg igen. Allt taget som ur en film! Verkligen något ovanligt för att vara i Sverige och ska bli intressant att se om Polisen lyckas lösa detta.

Annars har dagen vart en normal skoldag, lång, dryg och tröttsamm med en massa blandade ämnen hit och dit. Vi hade dock som vanligt ett intressant seminarium under samhällskunskapen där det blev en hel del diskussioner om såväl miljön som moderaterna, socialdemokraterna och kärnkraft. Förslag lades även fram på att vi borde åka ned till Stockholm och besöka riksdagshuset under en debatt, eller besöka ett kärnkraftverk, får hoppas att det blir av!

Mats Alm var något som Efterlyst idag verkligen cirkulerade kring. Man fick återigen se intervjun med honom i oklippt form. Alltså det råder väll inga tvivel om att det skriker psykopat om mannen. Dessutom det fejkade gråtandet, snörvlandet och kliandet tyder väll på att han ljuger! Intränade repliker som matas upp framför kameran. Lika bra att du erkänner någongång istället för att dra ut på hela processen, du vet att du sitter långt ned i skiten redan!

En annan nyhet är att jag har en biljett till Rammsteins spelning i Globen nästa år, jag har noterat att de går för flera tusen på Tradera, hmmmmmmm….
Uppdatering: Det är ju asnice att se dom live ju! Vill absolut göra det om jag har pengar för resa och boende och allt sen bara. (:

Nej jag ska ta och knyta mig nu, en lång dag med Biologi, Kemi och Fysik väntar imorrn, då krävs det att man har hjärnan i någorlunda trimm. Ha det bra så hörs vi av snart!

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.