0

Projektdagar, Helg och snart födelsedag

Hej på er!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen, förlåt men har var väldigt mycket nu på sistone bara och att hinna med skola med mera får faktiskt gå före. Denna veckan har vi 3 av dagarna i skolan haft projektdagar. Under dessa skulle vi presentera ett yrke, hur man kunde bli det, varför man skulle vilja bli det och så vidare. Man jobbade i grupp och jag jobbade med Mattias, Tora, Nicklas och Patric. Tyckte allting gick bra, och på redovisningen inför alla 1:or hade vi stolt en film att visa upp, musiken i den lät grymt bra då vi var och redovisade på ett disco och fick koppla in datorn till den högtalarutrustningen!

Slutet av veckan var normal, och igår var jag hemma i Borlänge igen (Har vart hela veckan i Rexbo annars) med Sofia. Men idag är jag dock hemma i Rexbo igen, vet inte varför riktigt men ville åka hem en vända bara, ska dock till Borlänge igen imorgon då jag ska träffa några och prata om ett eventuellt företag vi ska starta upp. Men får väl se hur det blir.

På Måndag fyller jag år också, 17 året i livet, så det blir väl att fira med släkten och vänner, sen på Torsdag skulle vi vara i min lägenhet och Sofia har -fuffat- med något som jag ska får då, eller på Måndag, jag vet ju inte det själv riktigt haha. Ska bli roligt i alla fall, dessutom, är det påsklov på Torsdag! Gud va skönt, det var bara 3 veckor sen vi hade senaste lovet, men det behövs verkligen lov nu om man ska orka med och hinna med allt. Speciellt med nationella proven på ingående och allting.

En till sak som har hänt var att det har blivigt någon slags CS storm på gymnasiet där jag går. Innan hade jag knappt spelat CS (Counter Strike), men nu såker det upp och igång 9 gånger av 10 på rasterna haha. Speciellt kul är det när det inte bara är killarna som spelar det, jag och Sofia spelade det hemma i Rexbo mot mina syskon, sen har vi spelat det i skolan med ännu fler. Faktiskt rätt kul när man är flera och spelar mot folk man känner och har nära sig.

Men nog om Counter Strike och allting just nu, för nu ska jag kolla på melodifestivalen snart, få se vem som vinner. Men vinner Sjögren, är det sista gången jag kollar på melodifestivalen kan jag säga. Ha det så bra alla så hörs vi!
Vill ha sommar nu

Mvh Robert

Robert Roos

Mitt namn är Robert Roos, 22 år gammal från Dalarna numera bosatt i Glasgow, Skottland där jag arbetar och studerar informatik och datavetenskap. Politik och samhällsfrågor har alltid intresserat mig, och är något jag ofta kommer att beröra här på bloggen. Men jag är också väldigt teknikintresserad och kommer såklart även att ta upp och prata om detta, samt lite allmänt filosofera kring livet och allt däromkring. Är också medlem i SSU och Socialdemokrat. Jag tror på ett jämlikt och rättvist samhälle där alla ges samma chanser i livet och på likadana villkor vad gäller vård, utbildning och det sociala. Allt jag skriver här är dock mina egna åsikter och jag representerar inte nämnda förbund på något sätt.